Apollo TriPollar -radiofrekvenssihoidot

Mikä Apollo Tripollar RF on?
Tripollar on kolmannen sukupolven radiofrekvenssiteknologiaa hyödyntävä monipuolinen laitehoito kasvojen ja vartalon muotoiluun ja kiinteyttämiseen. Hoito silottaa kasvojen ihoa sekä antaa iholle nuorekasta hehkua. Hoito vähentää vartalon rasvakertymiä ja selluliittia sekä kiinteyttää vartaloa hoidetuilla alueilla.

Mikä tekee Apollo Tripollar -radiofrekvenssihoidosta ainutlaatuisen?
Tässä innovatiivisessa laitehoidossa radiofrekvenssiaallot voidaan kohdistaa tarkasti hoitoalueelle ja näin saada tuloksia, jotka näkyvät välittömästi ja kestävät pitkään. Saman laitteen teknologia taipuu useaan hoitoon kasvojen ja vartalon ongelma-alueille ja ihon ikääntymisen merkkejä häivyttämään.

Miltä hoito tuntuu ja kauanko se kestää?
Yksi hoitokerta kestää alkaen 30 min hoitoalueesta riippuen. Parhaat tulokset syntyvät muutaman kerran sarjahoidolla.

Tripollar RF -hoito on turvallista ja kivutonta. Hoito tuntuu iholla lämpönä, mutta ei polta. Toipumisaikaa ei ole, joten voit käydä hoidossa vaikka lounastauolla.

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?
Tripollar RF -hoito sopii kaikille ihotyypeille ja roduille. Kasvojen alueella hoidolla silotetaan ryppyjä ja kiinteytetään ihoa. Vartaloa hoidettaessa hoito kohdistetaan vartalon ongelma-alueille, joilla rasvakertymien vähenemisen lisäksi myös ihon kunto paranee. Laiteella voidaan häivyttää myös raskausarpia.

Mitä hoitoon tulevan kannattaa ottaa huomioon?
Radiofrekvenssihoito on turvallista, mutta hoitoa ei suositella raskaana oleville tai vakavasti sairaille.