Juvederm -täyteainehoidot

Onko täyteainehoidot minua varten?

Täyteainehoidot sopivat niin miehille kuin naisillekin jotka kokevat ikääntymisen muutokset, kuten juonteet tai uurteet, häiritseviksi. Täyteaineilla voidaan myös muotoilla huulia sekä kosteuttaa ihoa. Hoito on yleistynyt merkittävästi kuluneiden vuosien aikana ympäri maailmaa. Tänä päivänä se on nopea, turvallinen sekä minimaalisen toipumisajan vaativa toimenpide.

Miten täyteaine toimii?

Allerganin JuvédermTM täyteaineet sisältävät kirkasta geeliä joka injektoidaan ihoon haluttuun kohtaan. Geeli on valmistettu biokemiallisesti ihossa luontaisesti esiintyvää hyaluronihappoa jäljitellen ei-eläinperäisistä ainesosista. JuvédermTM -täyteainehoito täyteläistää, kosteuttaa sekä silottaa ihoa välittömästi.

Miten toimenpide tehdään?

Toimenpiteen aikana ihoon ruiskutetaan hyvin ohuen neulan avulla JuvédermTM -geeliä toivottuun kohtaa. Hoito on nopea toteuttaa, yleensä aikaa kuluu alle 30 minuuttia. JuvédermTM -hoitotulos on nähtävissä heti. Iho on kosteutetumpi ja täyteläisempi, ilme raikkaampi ja virkeä.

Onko toimenpide kivulias?

JuvédermTM -täyteaine sisältää 0,3% lidocain puudutetta, joka alentaa epämielyyttäviä tuntemuksia merkittävästi. Tästä huolimatta kivun kokeminen on yksillöllistä ja tarpeen vaatiessa ihon pinta voidaan lisäksi puuduttaa paikallisesti puuduttavan voiteen avulla ennen toimenpidettä.

Kuinka kauan tulos säilyy?

Hoidon vaikutus säilyy iholla puolesta vuodesta vuoteen jopa kahteen. JuvédermTM -täyteaine poistuu ihosta aineenvaihdunnan myötä hiljalleen. Se ei siis ole lopullinen eikä se jätä ihoon pysyvästi merkkejä toimenpiteestä.

Mihin minun tulee varautua tullessani hoitoon?

Ensimmäiselle käynnille varataan aina aikaa kysymyksille, joita voi huoletta esittää. Lisäksi hoidon sopivuus sekä kustannus varmistetaan aina ennen hoitoa yhdessä ammattitaitoisen sairaahoitajan tai lääkärin kanssa. Kuten missä tahansa hoidossa, jossa ihon pinta läpäistään neulalla, voi täyteainehoidostakin seurata mustelma sekä turvotusta. Ne häviävät iholta yksilöllisesti, yleensä muutamassa päivässä.