PRP-hoidot

Mitä PRP-hoito on?
PRP (Platelet Rich Plasma) eli verihiutalerikas plasma on kasvutekijäpitoinen valmiste, jota saadaan hoidettavan omasta verestä. GLO PRP soluhoito  hyödyntää elimistön omia paranemismekanismeja ja stimuloi ihon uusiutumista.

PRP-menetelmässä hoidettavalta otetaan pieni määrä verta (n. 10–40 ml), josta verihiutaleet erotetaan ja aktivoidaan. Näin saadaan eroteltua käyttöön verihiutalepitoinen plasma (PRP), jonka kasvutekijöitä voidaan injektoida hoidettavalle ihoalueelle. Kasvutekijät käynnistävät välittömän korjausprosessin sekä vetävät puoleensa veressä kiertäviä omia kantasoluja.

Mikä tekee GLO PRP -soluhoidosta ainutlaatuisen?
Lääketiede on käyttänyt PRP-menetelmää monipuolisesti mm. erilaisten ihovaurioiden hoidossa sekä hammas- ja silmäkirurgiassa. Nykyisin myös kauneuskirurgia hyödyntää tätä innovatiivista menetelmää. PRP-hoitoa voidaan yhdistää rasvansiirtoon tai käyttää sellaisenaan ryppyjä silottavana ja ihoa elvyttävänä esteettisenä hoitona. Hoidolla voidaan myös stimuloida hiusten kasvua.

Plasmahoidon etu on injektoitavien solujen kyky adaptoitua hoitoalueen soluiksi ja edesauttavat näin kudoksen ja solujen uusiutumisessa. Hoito on lääkeaineeton, joten sitä voi kutsua myös luomuhoidoksi.

GLO PRP -soluhoito on tarkka, hygieeninen ja sillä saavutetaan pitkäaikaisia tuloksia.

Miltä hoito tuntuu ja kauanko se kestää?
PRP-hoitoon käytettävän veren otto tuntuu samalta kuin verikoe yleensä. Kasvusolujen injektointi ihoon tuntuu neulanpistolta. Mesoterapiassa käytetään pintapuudutetta, jolloin toimenpide on kivuton. Yhdistelmähoidossa käytetään sekä injektioita että mesoterapiaa.

Hoito tehdään 2–3 kerran sarjahoitona, 3–4 viikon välein. Yksi hoitokerta kestää alkaen 30 min hoitoalueesta ja puudutustarpeesta riippuen.

Kenelle hoito sopii?
Hoito sopii erinomaisesti ihon kunnon parantamiseen sekä juonteiden ja ryppyjen silottamiseen, myös silmänympärysiholle. Sarjahoidon tuloksena iho on heleämpi ja nuorekkaampi.

Injektiohoidolla voidaan stimuloida päänahan soluja ja mikroverenkiertoa. Hoidolla hiukset saavat elinvoimaisuutta ja kirkkautta. Lisäksi hiustenlähtö vähenee ja uusien hiusten kasvu aktivoituu.

Mitä hoitoon tulevan kannattaa ottaa huomioon?
Hoidon tekee hoitoon perehtynyt ja kokenut terveydenhoidon ammattilainen. Neulakammoisen kannattaa tulla hoitoon konsultaation kautta hoidon sopivuuden selvittämiseksi.